Marquises

Marquises Tahititől közel 1000 km-re, észak-keleti irányban található. Igazi vad, néhai emberevők lakta szigetek mára békés polinézek által viszonylagosan gyéren lakott. Legnagyobb szigete és egyben közigazgatási közponja, Nuku-Hiva. A szigeten fantasztiku skirándulásokat tehetünkk felfedezve elnéptelenedett partokat, romantikus szurdok-völgyeket és csipkés vulkanikus hegycsúcsokat. Erre legjobb megoldás a bérelhető négykerékmeghajtású terepjáró vagy ennek kényelmesebb változata a helikopter. A sziget éghajlata eléggé változékony szeles, párás, esős az év minden szakában.

Hotelek és árak

CSOMAGAJÁNLAT

MARQUISES 7 éjszakára 2 fő együtt utazása esetén, a legkedvezőbb kategóriában, ellátás és transzferek nélkül, Budapestről oda vissza repülőjeggyel,adókkal, illetékkel szabad helyek függvényében már: 1.000.000 Ft/fő- ártól elérhető.
Kérje árajánlatunkat: info@admiraltravel.hu


3* 

Nuku Hiva Keikahanui Pearl Lodge

Hotelinfo: a sziget déli részén Taiohae közigazgatási közponjától egy kissé távolabb található, hegyoldalon, gyönyörű rálátással az öbölre.

Árak (érvényes: Jún.1-Nov.15.között min.2 fő esetén):

  • 2 ágyas standard bungalóban = 50.000 Ft/fő/éj
  • 2 ágyas prémium öbölrenéző bungalóban= 65.000 Ft/fő/éj
  • büféreggeli= 12.000 Ft/fő/nap
  • félpanzió= 36.000 Ft/fő/nap


  • transzfer= 54.000 Ft/fő oda-vissza terepjáróval (kb.2,5-3 óra /út)

KÉPGALÉRIAKirándulások Marquises szigetén
Egésznapos kirándulás Taiohae öbölből Taipivaiba ,majd onnan a sziget északi részén Található Hatiheu és Anaho öbölbe.
Egésznapos gyalogos ösvénytúra Taiohae öbölből Hakatea öbölbe és a Vaipo vízeséshez (kb.15 km-es túra ).
EHelikopteres 30 perces repülés a sziget déli, dél-keleti öblei és hegyormai között. - Lovastúra vezetővel Taipivai öbölnél.

Az árak NEM tartalmazzák az 1,26 Euro/éj/fő üdülőhelyi díjat. Ez külön a helyszínen fizetendő. Weblapunk megadott valamennyi ár és információ csak tájékoztató jellegű. Nem számít konkrét ajánlatnak. Időközönként akciós lehetőségek esetében az árak csökkenek, vagy jelentős foglaltság esetében növekedhetnek. Ezért konkrét dátumra kérje a konkrét árajánlatunkat: info@admiraltravel.hu közvetlen telefon: 06-20-364 0160 (weblapunkon előforduló elírásokért nem vállalunk felelősséget).