Raiatea

Raiatea az egyik legnagyobb sziget a Társaság szigetek között. Tahititől Észak-nyugatra található kb.200 km-re. Igazából azoknak ajánlott akik az évezredes polinéz kultúra régészeti emlékeire is kiváncsiak vagy csónakázni szeretnének egy trópusi folyó áramlatában. A sziget vadregényes, régi falvakkal, gyalogösvénnyel.

Hotelek és árak

CSOMAGAJÁNLAT

RAIATEA 7 éjszakára 2 fő együtt utazása esetén, a legkedvezőbb kategóriában, ellátás és transzferek nélkül, Budapestről oda vissza repülőjeggyel,adókkal, illetékkel szabad helyek függvényében már: 800.000 Ft/fő- ártól elérhető.
Kérje árajánlatunkat: info@admiraltravel.hu


3* 

Raiatea Opoa Beach Hotel

Hotelinfo: A sziget dél-keleti részén egy szép homokos part mentén található, csendes helyen. Raiatea repülőtér 40 km -re van. 3 csillagos minőségű, kerti és parti bungalókat lehet kérni alapban ellátás nélkül.

Árak (érvényes: Jún.1-Okt.31-között min. 2 fő esetén):

  • 2 ágyas kerti bungalóban= 37.000 Ft/fő/éj
  • 2 ágyas parati bungalóban= 43.000 Ft/fő/éj
  • büféreggeli= 10.000 Ft/fő/nap
  • félpanzió= 30.000 Ft/fő/nap


  • transzfer ár= 20.000 Ft/fő oda-vissza

KÉPGALÉRIAKirándulások Raiatea szigetén
Fautaua dzsungelfolyó túra 19.000 Ft/fő
Terepjáró szafaritúra a sziget belsejébe 18.000 Ft/fő

Az árak NEM tartalmazzák az 1,26 Euro/éj/fő üdülőhelyi díjat. Ez külön a helyszínen fizetendő. Weblapunk megadott valamennyi ár és információ csak tájékoztató jellegű. Nem számít konkrét ajánlatnak. Időközönként akciós lehetőségek esetében az árak csökkenek, vagy jelentős foglaltság esetében növekedhetnek. Ezért konkrét dátumra kérje a konkrét árajánlatunkat: info@admiraltravel.hu közvetlen telefon: 06-20-364 0160 (weblapunkon előforduló elírásokért nem vállalunk felelősséget).