Rangiroa

Tuamotu szigetek-Tahititől keletre kb.3-400 km-re található. Rangiroa a legnagyobb korallzátony 70 km hosszú és több tízkilóméter széles. Itt található az igazi 'Kék Lagúna' mely valóban káprázatos színeivel vonzza a romantikát kedvelőket.Egyben a legjobb merülőhely a szigetek között.

Hotelek és árak

CSOMAGAJÁNLAT

RANGIROA 7 éjszakára 2 fő együtt utazása esetén, a legkedvezőbb kategóriában, ellátás és transzferek nélkül, Budapestről oda vissza repülőjeggyel,adókkal, illetékkel szabad helyek függvényében már: 850.000 Ft/fő- ártól elérhető.
Kérje árajánlatunkat: info@admiraltravel.hu


4* 

Hotel Kia Ora

Hotelinfo: A repülőtér közelében egy szép, de kissé korallos part mentén található. Felújított, jó minőségű 4,5 csillagos. Árak alapban reggelit tartalmaznak.

Árak (érvényes: Jan.1-Dec.31. min.2 fő esetén):

  • 2 ágyas parti bungalóban jacuzzival= 90.000 Ft/fő/éj reggelivel
  • 2 ágyas kereti villa saját kis medencével= 135.000 Ft/fő/éj reggelivel
  • 2 ágyas vízreépült bungalóban= 165.000 Ft/fő/éj reggelivel
  • félpanzió= 30.000 Ft/fő/nap


  • transzfer ingyenes

KÉPGALÉRIAKirándulások Rangiroa szigetén
Delfin néző és pipás merülés túravezetővel (2 órás program)
13.000 Ft/fő

Az árak NEM tartalmazzák az 1,26 Euro/éj/fő üdülőhelyi díjat. Ez külön a helyszínen fizetendő. Weblapunk megadott valamennyi ár és információ csak tájékoztató jellegű. Nem számít konkrét ajánlatnak. Időközönként akciós lehetőségek esetében az árak csökkenek, vagy jelentős foglaltság esetében növekedhetnek. Ezért konkrét dátumra kérje a konkrét árajánlatunkat: info@admiraltravel.hu közvetlen telefon: 06-20-364 0160 (weblapunkon előforduló elírásokért nem vállalunk felelősséget).