Szamoa

A csendes Óceán közepén található ez a leginkább tradicionális sziget, Fiji és Cook szigetek között helyezkedik el. Upulu: ide érkeznek a nemzetközi repülőjáratok, valamint itt találhatóak a legjobb szállodák és a legjobb tengerpartok.
Repülőjegy: legolcsóbb ár Budapestről 300.000 Ft+ illetékek. Legpraktikusabb ha Új-Zéland-i oda vagy vissza útnál megszakítani a repülőutat Szamoán.

Hasznos tudnivalók:

Vízum beutazási szabályok: magyar állampolgároknak 30 napig nem kell.
Útlevél érvényessége min.6 hónap.
Egészségügy: előírások nincsenek, javasolt a palackozott víz fogyasztása.
Időjárás: legmelegebb és legpárásabb időszak decembertől-márciusig tart.
Esőzés az évszak bármelyikében előfordulhat.

Hotelek és árak


3,5* 

Lagoon Beach Resort

Hotelinfo: 3,5 csillagos hotel. Upolu szigetén, észak nyugati részen, közvetlen a hófehér homokos, pálmafás parton. Apia fővárostól 45 percre , Repülőtértől 5 km –re.

Árak (érvényes: Jan.1-Dec.31. min.2 fő esetén):

  • Delux oceanra néző szoba. Komplett csomag ár 3 éjre svédasztalos, büfé reggelivel, transzferrel oda vissza 2 fő együtt utazása esetén egy szobában= 130.000 Ft/fő

KÉPGALÉRIAWeblapunk megadott valamennyi ár és információ csak tájékoztató jellegű. Nem számít konkrét ajánlatnak. Időközönként akciós lehetőségek esetében az árak csökkenek, vagy jelentős foglaltság esetében növekedhetnek. Ezért konkrét dátumra kérje a konkrét árajánlatunkat: info@admiraltravel.hu közvetlen telefon: 06-20-364 0160 (weblapunkon előforduló elírásokért nem vállalunk felelősséget).