Tahaa

Tahaa Raiatea testvér szigete. Repülőtérrel nem rendelkezik egyedül hajóval lehetséges megközelíteni. A távolban Bora Bora csúcsai láthatóak, elsősorban vanília ültetvényei és gyöngykagyló tenyészete miatt jelentős.

Hotelek és árak

CSOMAGAJÁNLAT

TAHAA 7 éjszakára 2 fő együtt utazása esetén, a legkedvezőbb kategóriában, ellátás és transzferek nélkül, Budapestről oda vissza repülőjeggyel,adókkal, illetékkel szabad helyek függvényében már: 800.000 Ft/fő- ártól elérhető.
Kérje árajánlatunkat: info@admiraltravel.hu


4* 

Hotel Le Tahaa Island Resort

Hotelinfo: egy csodálatos külső kis szigeten található, gyönyörű parton. Azoknak ajánljuk akik Robinson módjára szeretnék tölteni a nyaralásukat, de luxus körülmények között.

Árak (érvényes: Jún.1-Okt.31-között min. 2 fő esetén):

  • 2 ágyas vízreépült lakosztály= 120.000 Ft/fő/éj reggelivel
  • 2 ágyas parti villa, saját medencével= 180.000 Ft/fő/éj reggelivel
  • félpanzió= 26.000 Ft/fő/nap


  • transzfer ár= 45.000 Ft/fő oda-vissza (Raiateából hajóval, és Tahaa kikötőből a szállodához minibusszal.)

KÉPGALÉRIAKirándulások Tahaa szigetén
Félnapos terepjárótúra a sziget belsejében
és egy gyöngykagyló farm megtekintése 20.000 Ft/fő

Az árak NEM tartalmazzák az 1,26 Euro/éj/fő üdülőhelyi díjat. Ez külön a helyszínen fizetendő. Weblapunk megadott valamennyi ár és információ csak tájékoztató jellegű. Nem számít konkrét ajánlatnak. Időközönként akciós lehetőségek esetében az árak csökkenek, vagy jelentős foglaltság esetében növekedhetnek. Ezért konkrét dátumra kérje a konkrét árajánlatunkat: info@admiraltravel.hu közvetlen telefon: 06-20-364 0160 (weblapunkon előforduló elírásokért nem vállalunk felelősséget).