Tahiti utazási információk
Hasznos Tahiti utazás tervezési információk:
(Az Egyenlítő alatt elhelyezkedő Csendes - Óceáni szigeteken is hasonló a helyzet.)

Mikor utazzunk: Legjobb a főszezoni időszakban menni, amikor kissé hűvösebb az idő kevesebb a csapadék és kevésbé várhatók viharok. Ez júniustól egészen október végig tart. Az átmeneti időszakokban is lehet még esetlegesen jó idő, így november, valamint április vége- május is lehet jó. Legcsapadékosabb és egyben fülledt ,meleg párás idő várható decemberben, de különösen január és február hónapban. Ez az ún. Ciklonos időszak is, amikor a trópusi viharok is gyakoribbak lehetnek, ami egyébként az év bármelyik felében is előfordulhat ettől függetlenül. Azonban a decembertől- márciusig terjedő időszakban sem azt jelenti hogy egész nap esik, ( habár ez is lehetséges) inkább azt, hogy délutánra beborul, eshet is, meg éjjel is. Napközben 32-35 fokos hőmérséklet is lehet, magas páratartalommal. Több utasunk is ment ilyenkor ismerve ezen tényeket, de ettől függetlenül élvezték a nyaralást a kirándulásokat és a kedvezőbb főszezonon kívüli árakat és kedvezményeket!

Árak:

- Repülőjegyek: Természetesen, mivel ez van legtávolabb tőlünk, meg a főszezonban, vagyis júniustól- október végéig minden a legmagasabb áron van, így a repülőjegy, a szállás és az ott tartózkodás is. Így érdemes akár 1 évvel is előre foglalni, főleg a repülőjegy miatt, ami összes adóval illetékkel Budapestről vagy Bécsből inkább 500.000 Ft körüli összegtől indul már. Ha főszezoni indulás előtt csak 1-2 hónappal vagy azon belül foglalunk, könnyen ennek dupláját is fizethetjük, de legalábbis nem ritka a 7-800.000 Ft –s repülőjegy sem a Csendes –Óceáni szigetekre Szezonon kívül azért némiképpen mérséklődnek az árak , habár Karácsony- Szilveszter környékén ugyan ilyen lehetőségekre lehet számítani, annak ellenére hogy ez ott nem kimondottan a főszezon. Ha Tahiti főszigetről még tovább utazunk a külső szigetekre mint például a legnépszerűbb BORA BORA –ra, az főszezonban oda vissza összes adóval illetékkel 150.000 Ft -tól indul még pluszban. Ezt az általunk adott komplett csomag árak már tartalmazzák.

- Transzferek: Általában 10-20 perc alatt minden szállodába el lehet jutni minden szigeten, van ahol ez kevesebb is. (kivéve Marquieses) A csomag áraink ezeket is tartalmazzák, hiszen nem is lehet másképp a szállást sem foglalni.

- Szállás árak: Mivel ez a világ legszebb helye, Tahiti és szigetei, így az árak is ezzel arányosak . Nem véletlen hívják a milliomosok nyaralóhelyének, hiszen Magyarországról is évente összesen mintegy 5-600 fő turista engedheti meg magának hogy elutazzon a föld legszebb oldalára. Akár egyszer az életben túra keretében,megcsodálni a legszebb szigeteket az Óceánban. Ha komplett árról beszélünk repülővel, szállással, transzferrel, ellátással akkor fejenként kb. 1 MFt- ra lehet számolni, ha nem a legexkluzívabbat keressük. Ha az igazi luxust, akkor már inkább fejenként 1,5- 2 M Ft-l kell kalkulálni minimum. Így az ottani vásárlások is ezzel arányosak. Kb. Svájci és Észak-Európai árak fölött van minden, erre kell számítani mindenben, a szolgáltatásoknál is. Nem véletlen, ez a világ legszebb helye! Ezt tudják mások is ! Egyben ez a legbékésebb hely is a világon, így nem véletlen, hogy az itt lakó polinézeket is méltán hívják a föld legbékésebb őslakosainak. Itt minden turista magas színvonalú és korrekt kiszolgálásban részesülhet . Próbálja ki Ön is! Várjuk konkrét érdeklődését! Info@admiraltravel.hu