Tetiaora


TAHITI - TETIAROA szigete - a világ (talán) legszebb helye, ez az igazi, egyszer az életben desztinációk legcsodálatosabbja. Csodálja meg Ön is a helyszínen!
A Csendes-Óceán közepén, Francia - Polinézia főszigetétől, Tahiti-től 60 km -re dél-keletre található ez a lapos 6 km2 -s korall atoll-szigetcsoport mely csodálatos partokkal, kristálytiszta vízzel és gazdag természetes élővilággal büszkélkedhet. Az atoll 13 szigetből áll mely a világhírű amerikai filmszínész Marlon Brando tulajdona volt. A kisebb szigeteken hatalmas tengeri madár rajok fészkelnek, ez természet védelmi terület is egyben. Itt igazi Robinzonként nyaralhat.

Hotelek és árak

5* 

The Brando Luxus Hotel

Hotelinfo: luxus szálloda található az egyik kisebb szigeten MOTU OTEHANI -n 35 privát villával, amelyek mind teljesen önellátó, megújuló energiaforrásokkal vannak ellátva.
Az egyedi kerttel és saját kis medencével ellátott villák a part mentén a sziget déli részén helyezkednek el. Minden privát villa saját medencével, kerttel rendelkezik és minden luxusfelszereltséggel el van látva.
Az 5 csillagos luxus villákhoz úszómedence,boutique,SPA központ 2 étterem és 2 bár is tartozik All inclusive ellátást biztosítva.

Transzfer Papeete repülőteréről az Air Tetiaroa 8 személyes kis gépével, mintegy 20 perc.
A kis leszállópályáról elektromos kisautóval szállítják az érkező utasokat a szálláshelyükhöz.

Az 1 hálós parti villa egyszintes, melyben maximum 2 felnőtt és 2 fő 12 év alatti gyermek lakhat.
A 2 hálós villa 2 szintes, itt maximum 4 felnőtt lakhat míg van 3 hálós ahol maximum 6 felnőtt helyezhető el.

Az all inclusive ellátás tartalmaz 24 órás étkezési lehetőségeket a főétteremben, a szokásos alap italokat , víz, üdítő, sor , bor, pezsgő és égetett alkoholos italok. Ezenkívüli extra minőségű ételek és italok külön fizetendők.
Az árban benne mindezeken kívül: napi egyszeri alkalommal villánként 1 főre 50 perces masszázs, kerékpár bérlés, fitness terem használata, tenisz, kajak, kenu, vizibicikli ,snorkel felszerelések, lagúna túra, teknősbéka megfigyelő központ. WIFI a villákban és a közösségi területeken. Külön fizetésre kirándulások, egyéb hajós programok. Búvárbázis.SPA kezelések.

Csomagárak 2 főre

    időpont: Okt.01-Már.31.:
  • 1 hálószobás villa 3.555.000 Ft/2 fő/3 éj all inc. ellátással


  • időpont: Ápr.01-Szep.30.:
  • 1 hálószobás villa 3.750.000 Ft/2 fő/3 éj all inc. ellátással


  • transzfer: az ár magában foglalja oda vissza repülős transzfert Tahiti Airportról 2 felnőtt részére.

  • gyermek árakat vagy 2 hálós- 3 hálós villa árakat kérje külön

KÉPGALÉRIAAz árak NEM tartalmazzák az 1,26 Euro/éj/fő üdülőhelyi díjat. Ez külön a helyszínen fizetendő. Weblapunk megadott valamennyi ár és információ csak tájékoztató jellegű. Nem számít konkrét ajánlatnak. Időközönként akciós lehetőségek esetében az árak csökkenek, vagy jelentős foglaltság esetében növekedhetnek. Ezért konkrét dátumra kérje a konkrét árajánlatunkat: info@admiraltravel.hu közvetlen telefon: 06-20-364 0160 (weblapunkon előforduló elírásokért nem vállalunk felelősséget).