Tonga

Az egyetlen királyság a Csendes Óceánban. A királyi palota a főszigetenTongatapun található, a külső szigeteken viszont sokkal szebb partokat fedezhetünk fel. A Tonga szigetek északi területein a Vavau sziget csoport terül el. Ez inkább a vitorlás sportok kedvelőinek ígér feledhetetlen élményt.
A középső Hapaai csoport szigetei laposak és szép homokpadok ékesítik.

Hasznos tudnivalók:

Vízum beutazási szabályok: magyar állampolgároknak 30 napig nem kell. Útlevél érvényessége min.6 hónap.

Egészségügy: előírások nincsenek, javasolt a palackozott víz fogyasztása.
Időjárás: legmelegebb és legpárásabb időszak novembertől-márciusig tart. Így a főszezon ott a relaitv hűvösebb időszak májustól- október végéig.
Repülőjegy: legolcsóbb ár Budapestről 330.000 Ft+ illetékek.

Hotelek és árak


3,5* 

Fafa Island Resort

Hotelinfo: 3,5 csillagos. Tongatapu fősziget közelében található. Csendes kis sziget, szép partrésszel a szállodai épületek közelében. 30 perc hajó transzferrel lehet elérni Tonga főszigetéről. A szállodához étterem, bár tartozik. Minden lakrész külön álló bungaló mely a trópusi kertben a parton helyezkedik el. Összesen 13 ilyen bungaló van akis szigeten. Igazi Robinzon érzés itt is érvényesül, távol mindentől a trópusi csendben.
A sziget szervez július – augusztus hónapokban bálnanéző motorcsónakos túrákat. Superior bungaló a parton. 45 nm2-s.Légkondicionálóval és külön ventilátorral felszerelt kényelmes lakrész külön fürdővel- kis saját kerttel. Kis hűtő a szobában. Alap árban ellátás nélkül van. Mindent kint kell fizetni a fogyasztás szerint.

Árak (érvényes: Jan.1-Dec.31. min.2 fő esetén):

  • Komplett csomag ár: 5 éjre, ellátás nélkül, transzferrel oda- vissza 2 fő együtt utazása esetén egy szobában= 170.000 Ft/fő

KÉPGALÉRIAWeblapunk megadott valamennyi ár és információ csak tájékoztató jellegű. Nem számít konkrét ajánlatnak. Időközönként akciós lehetőségek esetében az árak csökkenek, vagy jelentős foglaltság esetében növekedhetnek. Ezért konkrét dátumra kérje a konkrét árajánlatunkat: info@admiraltravel.hu közvetlen telefon: 06-20-364 0160 (weblapunkon előforduló elírásokért nem vállalunk felelősséget).