Hawaii

Hotel ajánlatunk

Honolulu, Waikiki Beach – Maui – Kauai – Hawaii the Big Island

Csendes -Óceán közepén, az Egyenlítőtől északra helyezkedik el az USA 50.jogállamaként nyilvántartott Hawaii szigetek. Oahu- Honolulu a leghíresebb, a mozgalmas Waikiki beach és a számtalan a szórakozási lehetőségek szigete. Maui-3000 m-es hófödte vulkán, esőerdők az északi részen, csodás partok a sziget nyugati partjai mentén. Kauai- Fantasztikus vulkanikus hegyek a Csendes- Óceán Grand Canyonja, egyetlen hajózható folyója, számtalan egzotikus film helyszíne. Hawaii-a Nagy sziget, a legnagyobb és egyben legfortyongóbb , ahol gyakoriak a lávakilövések és vulkánkitörések. Igazi felfedezőknek ajánljuk.
A Hawaii-szigetek éghajlata egész évben mérsékelt, 20-30 C fok körüli. Valamivel szárazabb az április- szeptemberi időszak, de trópusok lévén eső bármikor előfordulhat, azonban utána ismét kisüt a nap. Legegyszerűbb HAWAII- ra, Honolulu – ba Budapestről, Los Angeles-i, vagy San Francisco – i átszállással utazni. Menetidő repülővel , 2-szeri átszállással kb. 18-20 óra. Időeltolódás Budapesthez képest +12 óra nyáron, télen pedig+ 11 óra, Tehát ennyivel van ott még később. USA-ESTA belépési engedély szükséges, melyet az első amerikai megérkezéskor ellenőriznek.
Mivel minden HAWAII sziget a maga sajátosságával és látnivalóival rendelkezik, ezért legcélszerűbb persze ha mind a 4 legjelentősebb szigetet, OAHU- MAUI- KAUAI- HAWAII -t meg tudjuk látogatni. Egy ilyen utazáshoz kb. 2 hét szükséges minimálisan. Ha csak kevesebb időnk van akkor 1 hét elég OAHU-WAIKIKI meglátogatására valamint esetleg vagy MAUI vagy KAUAI szigetére is.

Az alábbiakban többféle utazási lehetőséget is bemutatunk a teljesség igénye nélkül. Mivel minden utazás egyénileg változtatható az Ön igénye alapján, így ezen ajánlatok csak példák, bárhogyan is lehet alakítani, mindenhol lehet kevesebb vagy több éjszakát eltölteni ,magasabb vagy kedvezőbb kategóriában és az év bármelyik időszakában, ahogy Ön kéri.

Egyéni személyre szabott utazások az Ön igénye alapján a HAWAII szigetek bármelyikére.

Kirándulások, programlehetőségek:

Virágfüzéres köszöntés, személyes találkozó a kinti képviselővel
Gyűjtőtranszfer oda vissza kisbusszal
Körutazás OAHUN busszal, angol idegenvezetővel
POLINÉZIAI KULTURÁLIS KÖZPONT táncbemutatók ,skanzen, vacsora
OAHU-HONOLULU–PEARL HARBOR túra (9.00-14.30)
OAHU-HELIKOPTERES repülés a sziget déli része fölött (kb. 30 perc)
OAHU-NAPLEMETE hajós túra ,vacsorával és táncbemutatóval, zenével